Navigatie

Algemene Voorwaarden
Astrids Atelier hanteert de volgende algemene voorwaarden: 

Overeenkomst 
Als er door de koper (hierna te noemen "klant") een bestelling wordt bevestigd in de webwinkel en dus opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Astrids Atelier) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is en waarvoor een betalingsverplichting geldt (koop op afstand). Door de bestelling te bevestigen, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Betaling
Betaling van het totaal op de factuur verschuldigde bedrag dient binnen de gestelde betalingstermijn van 7 dagen te geschieden per vooruitbetaling d.m.v. overmaking op de bankrekening of via de link die wordt toegestuurd om te betalen via iDeal. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd en hierdoor dient de klant zich te houden aan de betalingsverplichting. Wanneer de betaling na 7 dagen niet op de rekening is bijgeschreven, neemt Astrids Atelier per e-mail contact op met de klant door het sturen van een betalingsherinnering met het verzoek de betaling per ommegaande te voldoen of aan te geven of de betaling onderweg is. Wordt er na een betalingsherinnering door de klant geen actie ondernomen, zal de factuur na 10 dagen worden verhoogd met 2.50 administratiekosten. Zodra de betaling is bijgeschreven op de rekening, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per e-mail. 

Levering 
Astrids Atelier draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen.  De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Dit is ook geen reden voor de klant om zich niet aan de betalingsverplichting te houden.

Verzending
Artikelen worden verzonden via PostNL of DHL nadat de betaling is ontvangen. Er wordt per e-mail aan de klant een bevestiging van verzending verzonden. Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. 
Zendingen kunnen desgewenst verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven bij "opmerkingen" in de winkelwagen). 

Prijzen
Prijzen op de site van Astrids Atelier zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen staan vermeld in Euro en zijn exclusief kosten voor verzending en handelingskosten (op de factuur vermeld als “kosten voor verzending”).

Garantie 
Astrids Atelier garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. 

Privacy 
Astrids Atelier zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Astrids Atelier alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en het versturen van de nieuwsbrief.

Klachtenafhandeling
Astrids Atelier stelt tevreden klanten zeer op prijs. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan wordt Astrids Atelier daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan in overleg naar een oplossing gezocht worden. 

Retourneren
• Ben je niet tevreden met de geleverde artikelen, dan verzoek ik je om via mail contact op de nemen: info@astridsatelier.nl
• Na overleg ontvang je van mij een herroepingsformulier en kan het artikel op eigen kosten worden geretourneerd.
• Retourneren kan binnen 14 dagen (gerekend vanaf het moment van bezorgen).
• Het artikel/de artikelen dient/dienen ongebruikt te zijn en opnieuw verkocht kunnen worden.
• LET OP: Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten kunnen niet retour genomen worden.
• De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper, tenzij het een fout van Astrids Atelier betreft, of het artikel zichtbare gebreken vertoont.
In dat geval zijn de kosten voor Astrids Atelier (dit kan alleen door vooraf overleg per e-mail).
• De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Astrids Atelier. Advies is dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. Beschadigde retourzendingen worden niet gecrediteerd.
• Niet vooraf besproken retouren en/of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen en zullen niet worden gecrediteerd.
• Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de artikelen als tegoedbon aan u verzonden.

Aansprakelijkheid
Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon) gebruik van de poppenkleding, plas-stoppers en weegdoeken/unsterzakken en alle andere artikelen uit de webwinkel en/of losgeraakte delen van deze artikelen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

 

Algemene voorwaarden van Astrids Atelier opgesteld mei 2005

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
  • 01-07-2019 - De unsterdoek is binnen, super snel! De vrolijke doek maakt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel