Navigatie

De bestelling gedaan via de webwinkel www.AstridsAtelier.nl wordt na ontvangst van de betaling per post (PostNL voor brievenbuspost en bij voorkeur DHL bij pakketpost) verzonden. 

De kosten voor verzending (verzend- en verpakkosten: aangegeven op de factuur als `kosten voor verzending`) zijn per bestelling 3,50 voor brievenbuspost binnen Nederland. Indien je bestelling niet door de brievenbus past, worden de kosten voor verzending voor pakketpost van 6,95 nadien aan je doorberekend in de factuur die per e-mail z.s.m. wordt toegezonden. Je ontvangt van mij dus nog het JUISTE TOTAALBEDRAG en alle betalingsgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

 

Voor Belgische klanten gelden aparte tarieven bij verzending via PostNL.
Voor 1 unsterzak 4,50 / voor meerdere artikelen per brievenbus 8,95 of per pakketpost 9,95.

 

goodybags.jpg


Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

NB: verzenden gebeurt te allen tijde voor je eigen risico.
Astrids Atelier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte post of beschadigingen aan de inhoud van de enveloppe of pakket.

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
  • 01-07-2019 - De unsterdoek is binnen, super snel! De vrolijke doek maakt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2019 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel