Navigatie

De bestelling gedaan via de webwinkel www.AstridsAtelier.nl wordt na ontvangst van de betaling per post verzonden.
(PostNL voor brievenbuspost en bij voorkeur PostNL of DHL bij pakketpost). 

De kosten voor verzending (verzend- en verpakkosten: aangegeven op de factuur als `kosten voor verzending`) zijn per bestelling 3,95 voor brievenbuspost binnen Nederland.

Heb je alleen een set van 3 plas-stoppers besteld? Dan worden de kosten voor verzending (alleen binnen Nederland!) i.v.m. het lagere gewicht op de factuur aangepast naar 2,95.

Indien je bestelling niet door de brievenbus past, worden de kosten voor verzending voor pakketpost van 6,95 op de factuur aangepast. Deze factuur wordt per e-mail z.s.m. toegezonden. Je ontvangt van mij dus nog het JUISTE TOTAALBEDRAG en alle betalingsgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

 

Voor Belgische klanten gelden per 01/01/2020 nieuwe regels en tarieven bij verzending via PostNL.
Voor alle bestellingen geldt dat het alleen nog per pakketpost i.p.v. briefpost verzonden kan worden, wat inhoudt dat er max. 1 unsterzak of 1 set plas-stoppers voor het tarief van 7,50 en meerdere artikelen in een bestelling voor het tarief van 9,50 verzonden kunnen worden.
Het betreft dan een pakket ZONDER track & trace.
Wil je je bestelling MET track & trace laten verzenden, dan is het tarief 13,00.
TIP: om de kosten voor de verzending naar Belgie te verlagen, is het aan te raden om samen met bijv. collega's te bestellen!

 

goodybags.jpg


Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

NB: verzenden gebeurt te allen tijde voor je eigen risico.
Astrids Atelier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte post of beschadigingen aan de inhoud van de enveloppe of pakket.

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
  • 01-07-2019 - De unsterdoek is binnen, super snel! De vrolijke doek maakt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel