INSTRUCTIES

Je hebt gekozen voor unieke, handgemaakte producten zoals o.a. unsterzakken / weegdoeken, weegbuidels, plas-stoppers en meer van uiteraard goede kwaliteit en om dat te behouden vraag ik hierbij graag aandacht voor het volgende:

UNSTERZAKKEN / WEEGDOEKEN / WEEGBUIDELS:
De unsterzakken / weegdoeken / weegbuidels zijn gemaakt van HIPPE katoenen stoffen of katoenen stoffen in combinatie met kant en zijn voor extra veiligheid voorzien van een dubbel stiksel en 2 stevige koordjes. Houd de veiligheid natuurlijk altijd in de gaten door alleen te wegen boven een bed of aankleedkussen. Controleer de touwtjes en knopen vóór elke weegbeurt.

De unsterzakken / weegdoeken, weegbuidels, unstertasjes en plas-stoppers zijn wasbaar en kunnen op matige temperatuur (bij voorkeur 30 graden!) in de wasmachine. Ook kunnen de meeste artikelen in de droger, tenzij de droger op een koel programma ingesteld kan worden, maar ik raad dit niet aan.

Let op: unsterzakken / weegdoeken en weegbuidels welke zijn voorzien van kant, een borduring en/of sierbandje: NOOIT in de droger doen).

Strijken kan bij voorkeur aan de binnenzijde van de unsterzak. Unsterzakken / weegdoeken die gemaakt zijn met kant dienen bij voorkeur met de hand of in een wasnetje gewassen te worden. * Kant niet heet strijken!!*

Zie je tussen de borduring een soort plastic zitten? Dat is een in water oplosbare hulpstof, die zoveel mogelijk wordt verwijderd, maar kleine stukjes blijven vaak achter. Na het wassen zal dit verdwenen zijn. Aan de achterzijde kan er een soort papier tussen de borduring zitten. Ook dit is een hulpstof en zal in de was loslaten. Let erop dat je een borduring NOOIT aan de goede kant strijkt, het garen zal smelten! Wil je de weegdoek met een borduring strijken, dan kan dat alleen aan de 'achterzijde' en sla de borduring zoveel mogelijk over. Strijk op matige temperatuur.

Weegbuidels / unstertasjes enz. die voorzien zijn van fleece kunnen NIET op de fleece-kant gestreken worden!! Fleece zal smelten, dus leg er een theedoek tussen en strijk op matige temperatuur. Borduringen kunnen ook niet heet gestreken worden, het garen zal smelten!


Leg bij gecombineerde unsterzakken (katoen/kant) sowieso een theedoek ertussen om aanraking met het (te) hete strijkijzer te voorkomen.

Was met gelijke kleuren!
Voeg bij o.a. combinatieweegdoeken met verschillende kleuren altijd een Color Catcher doekje toe aan de was. Bij bonte was en donkere kleuren minimaal 2 doekjes toevoegen! Zo blijft je was én je weegdoek mooi!!

* Plas-stoppers mogen tot 60 graden gewassen worden en kunnen heet gestreken worden. Vouw de plas-stopper na het wassen goed in model en strijk aan de goede kant.

* artikelen die voorzien zijn van een borduring (logo) kunnen nooit geretourneerd/geruild worden.

Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon of onzorgvuldig) gebruik van de weegdoeken / unsterzakken / mondkapjes of andere artikelen en/of
losgeraakte delen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

Astrids Atelier wenst je veel plezier met je aankoop!

Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

 

 

© 2011 - 2024 Astrids Atelier Weegdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel