WASVOORSCHRIFT POPPENKLEDING

Je hebt gekozen voor unieke, handgemaakte producten zoals o.a. unsterzakken, weegdoeken, plas-stoppers en poppenkleding van zeer goede kwaliteit en om dat te behouden vraag ik hierbij graag aandacht voor het volgende:

POPPENKLEDING:
De (poppen)kleding van Astrids Atelier wordt uiteraard met de grootste zorg gemaakt van nieuwe stoffen en fournituren van goede kwaliteit. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat knoopjes, stukjes klittenband en dergelijke na verloop van tijd of bij (intensief) gebruik losraken. Houd hiermee rekening en let hier goed op als er (zeer) jonge kinderen met de poppenkleding spelen!! Controleer alle kleding van tijd tot tijd op onregelmatigheden.

Bij (intensief) gebruik kan het voorkomen dat de kleding vuil wordt en gewassen moet worden. Om zo lang mogelijk plezier van de kleding te houden, kan het beste het volgende wasvoorschrift worden gevolgd: de kleding apart en met de hand (met gelijke kleuren) wassen op max. 40 `C met een zeer kleine hoeveelheid (liefst) vloeibaar wasmiddel, al naar gelang voor witte of gekleurde was. Hierna de kleding goed naspoelen met lauw water. Met name bij applicaties en/of borduringen NIET hard uitwringen. De kleding bij voorkeur niet in een wasdroger drogen!

Strijk de kleding aan de binnenzijde en op een lage of matige temperatuur (afhankelijk ook van de gebruikte stof). Synthetische stoffen (en dus ook opgenaaide bandjes en etiketten) NIET (rechtstreeks) strijken of bij twijfel aan de binnenzijde een klein stukje proberen te strijken. Applicaties en/of borduringen ook alléén aan de binnenzijde strijken! Kleding voorzien van een borduring of applicatie met borduring dient met zorg behandeld te worden om eventuele vervorming of verkleuring te voorkomen. Gebruik in geen geval een product als bijv. Vanish Oxi Action, dit kan de kleuren van de borduring laten doorlopen op de kleding. Ook dient de kleding niet in de wasdroger te worden gedroogd, om eventuele vervorming te voorkomen.

* Wanneer de kleding is voorzien van KAM-snaps (plastic drukkers), is voorzichtigheid geboden bij het strijken!! Het strijkijzer is namelijk zo heet, dat als het over de KAM-snaps gaat, deze kunnen beschadigen/smelten/vervormen.

(wanneer de wasmachine met een handwasprogramma is uitgerust, kan ook de wasmachine worden gebruikt, temperatuur instellen op max. 40 `C of bij twijfel een koudwas-programma)

Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon) gebruik van de kleding en/of losgeraakte delen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

 

Astrids Atelier wenst je veel plezier met je aankoop!

Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier!

 

 

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Ha Astrid,
    Dank je wel voor je vlotte en enthousiaste medewerking...  lees meer
  • 26-01-2020 - Lieve Astrid, wat is het toch een kadootje zoals je...  lees meer
  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel