Navigatie

Je hebt gekozen voor unieke, handgemaakte producten zoals o.a. unsterzakken, weegdoeken, plas-stoppers en poppenkleding van zeer goede kwaliteit en om dat te behouden vraag ik hierbij graag aandacht voor het volgende:

UNSTERZAKKEN:
De unsterzakken / weegdoeken zijn gemaakt van HIPPE katoenen stoffen en zijn voor extra veiligheid voorzien van een dubbel stiksel en 2 stevige koordjes. Houd de veiligheid natuurlijk altijd in de gaten door alleen te wegen boven een bed of aankleedkussen. Controleer de touwtjes en knopen vóór elke weegbeurt.

De unsterzakken, unstertasjes en plas-stoppers zijn wasbaar en kunnen op matige temperatuur in de droger (unsterzakken welke zijn voorzien van een borduring en/of sierbandje bij voorkeur niet in de droger doen). Strijken kan aan de binnenzijde van de unsterzak. Unterzakken die gemaakt zijn met kant dienen bij voorkeur met de hand of in een wasnetje gewassen te worden. * Kant niet strijken!!*
Leg er bij gecombineerde unsterzakken sowieso een theedoek tussen om aanraking met het hete strijkijzer te voorkomen.

Was met gelijke kleuren!
Voeg bij o.a. combinatiezakken met verschillende kleuren een Color Catcher doekje toe aan de was. Bij bonte was en donkere kleuren minimaal 2 doekjes toevoegen! Zo blijft je was én je weegdoek mooi!!

LET OP: Kanten unsterzakken zijn kwetsbaarder dan katoenen versies!! Astrids Atelier raadt deze voor intensief gebruik (dagelijks werk) niet aan. Wel zijn deze erg leuk voor foto's!

Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon of onzorgvuldig) gebruik van de weegdoeken / unsterzakken en/of
losgeraakte delen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

Astrids Atelier wenst je veel plezier met je aankoop!

Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 26-01-2020 - Lieve Astrid, wat is het toch een kadootje zoals je...  lees meer
  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel