INSTRUCTIES

Je hebt gekozen voor unieke, handgemaakte producten zoals o.a. unsterzakken, weegdoeken, plas-stoppers en poppenkleding van zeer goede kwaliteit en om dat te behouden vraag ik hierbij graag aandacht voor het volgende:

UNSTERZAKKEN:
De unsterzakken / weegdoeken zijn gemaakt van HIPPE katoenen stoffen of katoenen stoffen in combinatie met kant en zijn voor extra veiligheid voorzien van een dubbel stiksel en 2 stevige koordjes. Houd de veiligheid natuurlijk altijd in de gaten door alleen te wegen boven een bed of aankleedkussen. Controleer de touwtjes en knopen vóór elke weegbeurt.

De unsterzakken, unstertasjes en plas-stoppers zijn wasbaar en kunnen op matige temperatuur in de droger (unsterzakken welke zijn voorzien van kant, een borduring en/of sierbandje niet in de droger doen). Strijken kan aan de binnenzijde van de unsterzak. Unsterzakken die gemaakt zijn met kant dienen bij voorkeur met de hand of in een wasnetje gewassen te worden. * Kant niet heet strijken!!*
Leg er bij gecombineerde unsterzakken sowieso een theedoek tussen om aanraking met het (te) hete strijkijzer te voorkomen.

Was met gelijke kleuren!
Voeg bij o.a. combinatiezakken met verschillende kleuren een Color Catcher doekje toe aan de was. Bij bonte was en donkere kleuren minimaal 2 doekjes toevoegen! Zo blijft je was én je weegdoek mooi!!

LET OP: Kanten unsterzakken zijn uiteraard iets kwetsbaarder dan katoenen versies!!

Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon of onzorgvuldig) gebruik van de weegdoeken / unsterzakken of andere artikelen en/of
losgeraakte delen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

Astrids Atelier wenst je veel plezier met je aankoop!

Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

 

 

© 2011 - 2021 Astrids Atelier Weegdoeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel