Navigatie

Het is mijn grote hobby om creatief bezig te zijn en ik kan dan ook al mijn creativiteit kwijt in het naaien en ontwerpen van poppenkleding en unsterzakken / weegdoeken. In mijn webwinkel www.AstridsAtelier.nl vind je unieke en vooral hippe door mijzelf gemaakte poppenkleding en weegdoeken / unsterzakken voor de kraamverzorgenden.

Al meer dan 15 jaar geleden begon het met enkele vragen van vrienden en familie om eens "wat vlottere" en meer unieke poppenkleding te maken. Ik ben toen op zoek gegaan naar leuke, nieuwe (merk)stoffen en modellen gaan ontwerpen die passen in deze tijd: Lekker vrolijk, hip en apart! Toen daar de vraag bijkwam om eens wat vrolijkere weegdoeken / unsterzakken te naaien, heb ik dat meteen opgepakt met als resultaat dat de baby's nu op een veel leukere manier gewogen kunnen worden in de door mijzelf ontworpen unsterzakken / weegdoeken.

Astrids Atelier is vanuit een hobby inmiddels uitgegroeid tot deze gezellige, altijd verrassende webwinkel www.AstridsAtelier.nl. Alle poppenkleding en weegdoeken / unsterzakken worden met de hand gemaakt van HIPPE & NIEUWE stoffen en alles wordt uiteraard keurig en professioneel afgewerkt met goede merken naai- & lockmachines, leuke fournituren en/of borduringen. Alles wordt netjes verpakt en goed verzorgd verzonden.

De collectie is steeds wisselend. Het is dus altijd weer een verrassing om te zien wat er is.
Neem dus regelmatig een kijkje op de website!!

Alle poppenkleding wordt speciaal op maat gemaakt volgens (o.a. door mij) speciaal ontworpen patronen voor de desbetreffende maat poppen, bijvoorbeeld BabyBorn, ChouChou, Annabell en soortegelijke babypoppen in deze maten. Dat wil zeggen dat alle kleding gemaakt is om gemakkelijk aan en uit te trekken door kinderen, de gebruikte modellen goed passen en er veelal een luiertje of onderbroekje onder gedragen kan worden.

De weegdoeken / unsterzakken worden op professionele manier genaaid. Het wegen van baby's dient uit veiligheidsoverwegingen natuurlijk altijd boven een aankleedkussen of bed gedaan te worden. Controleer voor elke weegbeurt of de touwtjes in orde zijn. 

Op alle afbeeldingen en teksten op de website van Astrids Atelier berust auteursrecht. Overname in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder vooraf de schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

De poppenkleding wordt getoond op babypoppen uit mijn privécollectie. Deze poppen zijn uitsluitend bedoeld als model voor het presenteren van de kleding. Verdere belangen zijn niet van toepassing. De patronen die worden gebruikt zijn grotendeels eigen ontwerpen en enkele door C. Dekker en door anderen ontworpen patronen.

Astrids Atelier kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade en/of verwondingen ten gevolge van (buitengewoon) gebruik van de kleding en weegdoeken / unsterzakken en/of losgeraakte delen, of welke oorzaken of gevolgen dan ook.

Nog vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier! 

 

NB: verzenden gebeurt voor je eigen risico. Astrids Atelier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte post of beschadigingen aan de inhoud van de enveloppe of pakket.

 

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
  • 01-07-2019 - De unsterdoek is binnen, super snel! De vrolijke doek maakt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel