Navigatie

Set biologische wasbare billendoekjes (7 stuks)

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 16,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Deze set is een lust voor het oog op de commode!

Set van 7 wasbare billendoekjes (of als snoetenpoetsers te gebruiken) gemaakt van 1 laag biologische katoen met print en 1 laag dubbele biologische hydrofiele katoen. Deze set wordt geleverd zoals op de foto en de billendoekjes zijn 15 x 15 cm groot. 

IDEAAL OM MEE TE NEMEN OP VAKANTIE, ONDERWEG, OP HET STRAND OF DAGJE WEG!
Maak een paar doekjes thuis goed nat en doe ze in een afsluitbaar (Tupperware) doosje of plastic zakje en je kunt ze als snoetendoekje zo vaal als je wilt onder de kraan afspoelen en hergebruiken.

16,95

Deze set wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking, dus ideaal voor een kraamfeest of cadeau bij een geboorte!!

Voor meer tips over gebruik, zie tekst op deze pagina!


BIOLOGISCH GOTS GECERTIFICEERD  KATOEN
Bij het verbouwen van biologisch katoen wordt alleen gewerkt met methoden die een minimale milieuimpact hebben. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën en pesticide, in plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals knoflook en geurstoffen om schadelijke insecten wegjagen. Daarnaast wordt wisselteelt ingezet om uitputting van de grond tegen te gaan, de katoenteelt wordt afgewisseld met granen- en peulvruchtenteelt. Naast dat dit beter is voor het milieu, is het ook fijn dat er in het eindproduct (de stof) geen chemicaliën zitten. 

GOTS-gecertificeerd biologisch katoen wordt maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Dat betekent dat het katoen is geproduceerd zonder dat er kinderarbeid aan te pas is gekomen en dat de werkomstandigheden voor de mensen die bij de productie betrokken zijn, goed zijn.

Op alle door mij gemaakte poppenkleding, unsterzakken, alle afbeeldingen & plaatjes inclusief alle teksten, welke zijn getoond op de website van Astrids Atelier en op de Facebook- en Instagrampagina's en op mijn blog, berust creatief auteursrecht. Overname hiervan of namaken van de poppenkleding, plasstoppers, unsterzakken/weegdoeken, plaatjes of teksten in welke vorm dan ook of het doorverkopen van door mij gemaakte poppenkleding en/of andere door mij gemaakte artikelen onder een andere naam is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Astrids Atelier.

Gastenboek

  • 27-11-2019 - Lieve Astrid, vandaag ontving ik 3 prachtige plasstoppers. Je weet...  lees meer
  • 20-11-2019 - De weegdoek is vandaag ontvangen; ziet er leuk uit en...  lees meer
  • 01-07-2019 - De unsterdoek is binnen, super snel! De vrolijke doek maakt...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2011 - 2020 Astrids Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel